با برگزاری همایش های هم اندیشی توسعه اقتصاد دیجیتال ؛

مخابرات ضمن شناسایی فرصت های مهم دراستان ها، مسیر تحول در اقتصاد دیجیتال را عملیاتی می کند

شرکت مخابرات ایران پس از اجرایی شدن طرح نهضت جهادی توسعه فیبرنوری، طرح دیجیتما را به منظور هم افزایی توسعه اقتصاد دیجیتال و عملیاتی سازی مسیر تحول در صنعت مخابرات در کل کشور طراحی کرده و در حال اجرای آن است .

به گزارش ایسنا به نقل از شرکت مخابرات ایران، طرح دیجیتما برای عملیاتی سازی مسیر تحول در صنعت مخابرات ارایه شده و به نمونه ای موفق از فرهنگ سازی و برنامه ریزی بر مبنای خرد جمعی با اهداف عملیاتی واقعی در سطح کشوری برای پیشرفت همه جانبه اقتصاد دیجیتال در مرحله هم آفرینی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال استانها، به صورت متوازن و منعطف با نیازها و قابلیت های هر استان و مناطق مخابراتی منطبق بر توانمندی های آن طراحی و اجرا می شود.

توسعه اقتصاد دیجیتال از طریق توسعه و تحول در صنعت ارتباطات تسهیل می شود، و تاثیر اقتصاد دیجیتال بر تولید و رشد اقتصادی، موضوع بحث در دنیا است و شواهد متقن، نشان دهنده تاثیر مثبت توسعه دیجیتال بر اقتصاد تمامی کشورهای دنیا است.

برای بررسی شاخص های اقتصاد دیجیتال، نظریه های مختلفی وجود دارد. در یکی از این نظریات، 5 شاخص در نظر گرفته می شود تا میزان دیجیتالی شدن یک اقتصاد را بسنجند. از جمله این شاخص ها، می توان به مواردی مثل مجموع طول خطوط کابل نوری، میزان نفوذ تلفن های همراه، تعداد کاربران اینترنت و میزان پهنای باندی که در اختیار دارند، تعداد وبسایت ها و تعداد دامنه ها اشاره کرد. باید توجه داشت اینترنت به عنوان پایه ای ترین ابزار در اقتصاد دیجیتال، مرزهای جغرافیایی را از میان برداشته و دسترسی به بازارهای جهانی را تسهیل کرده است.

در واقع، به این دلیل که اقتصاد دیجیتال به اینترنت و فضای دیجیتال وابسته است، بنابراین، برای توسعه دیجیتال اکونومی، باید زیرساخت های لازم، آماده شود. هر قدر سرعت اینترنت و کیفیت آن بالاتر باشد، دسترسی کاربران به آن بهتر و گسترده تر باشد و البته، کسب و کارهای فعال در زمینه های مختلف، در این فضا سرمایه گذاری و فعالیت کنند، توسعه یافتگی اقتصاد دیجیتال در دسترس تر خواهد بود.

وقتی این شرایط آماده باشد، مردم بخش بیشتری از نیازها و خریدهای خود را از فضای دیجیتال تامین می کنند. در نتیجه، گردش مالی این حوزه بالا می رود و به توسعه اقتصاد دیجیتال کمک می کند.

شرکت مخابرات ایران با توجه پیشرفت های مهم طرح نجما و توسعه زیرساخت های فیبر نوری، طبق طرح های مصوب، در حال حاضرمی تواند همسو با وزارت ارتباطات و با کمک نهادهای بالادستی، نگاه رو به جلو و آینده ساز در تقویت سهم اقتصاد دیجیتال را از کلیت اقتصاد کشور به میزان تعیین شده در برنامه هفتم برساند.

این شرکت با انبوه مشتریان بالقوه هوشمند سازی در مناطق مستعد زودتر به نتیجه می رسد و می توان به افزایش درآمد دست یافت . در این راه شناساندن این فناوری ها به افراد جامعه و سازگاری آن ها برای به کارگیری در زندگی شخصی و کاری فرصتی است تاهمراه با بازیگرانِ اصلی اقتصاد دیجیتال، به هم فکری و هم اندیشی درباره ی چشم انداز و راه حل های تسهیل و توسعه در این حوزه بپردازد و بدون تردید، از رهگذر این رویداد بزرگ بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات، هر دو سوی مصرف کنندگان و تصمیم سازان به شناخت عمیق تر و کاربردی تر از هم دیگر دست پیدا خواهند کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

نظرات

captcha